Προσφορές Συναγερμών




ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ - ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Paradox Dsc Sigma Napco Visonic          Συναγερμοί Σπιτιών, Γραφείων, Καταστημάτων, Εργοστασίων, Επιχειρήσεων.
Ασύρματοι συναγερμοί οικιών, εξοχικών, γκαράζ, πάρκινκ, αποθήκες.


        


                                       
   
Επαγγελματικές Λύσεις Ασφαλείας για την Επιχείρηση, τον Επαγγελματία και τον Ιδιώτη


Ακόμα και μέσα στην κρίση υπάρχει ευκαιρία και πλεονέκτημα. 
Θέτοντας ως στόχο την αποτελεσματική αντιμετώπιση των άμεσων προκλήσεων στον τομέα των Συστημάτων Ασφαλείας, διαθέτουμε πρωτοποριακές λύσεις για την ασφάλεια σας.Στόχος μας να σας προμηθεύσουμε επώνυμα προιόντα σε πολύ καλές τιμές,με την ασφάλεια και συνέπεια της Alarm Automation. 

  • Κάμερες Ip Zoom Καταγραφικά Dvr.
  • Ασφάλεια Φωτοβολταικών Πάρκων.
  • Θυροτηλεοράσεις Bitron, Aiphone, Competition.
  • Συναγερμοί Σπιτιών Γραφείων Καταστημάτων.
  •  Τα περιμετρικά συστήματα μας αποτελούν μία κορυφαία πρόταση για την προστασία της εξωτερικής προστασίας χώρων που απαιτούν υψηλό βαθμό ασφάλειας.



  

Επιλογή Συναγερμού: Μια δύσκολη απόφαση  
Σκοπός ενός συστήματος συναγερμού, είναι η προστασία των κτιρίων από παράνομες εισβολές και κατ επέκταση κλοπές. Η σωστή κατασκευή, αλλά και ο σχεδιασμός από πλευράς της εταιρίας, που θα εγκαταστήσει και θα αναλάβει την παρακολούθηση του συστήματος, είναι οι βασικές παράμετροι αποτελεσματικότητάς του.Τις τελευταίες δεκαετίες παρατηρείται και στην Ελλάδα μια αυξητική τάση στο δείκτη εγκληματικότητας.Τόσο στα μεγάλα αστικά κέντρα όσο και σε μικρότερους οικισμούς, στην επαρχία ή και στα περίχωρα των πόλεων, έχει αρχίσει να διεισδύει ανάμεσα στους κατοίκους, το αίσθημα της ανασφάλειας τόσο για τη σωματική ακεραιότητά τους όσο και για τη διαφύλαξη της υλικής περιουσίας τους. Ιδανικό στόχο αποτελούν οι οικίες, που για κάποιο χρονικό διάστημα είναι ακατοίκητες, λόγω των θερινών διακοπών και στις οποίες, ο επίδοξος διαρρήκτης έχει όλο το χρόνο και την άνεση να υφαρπάξει τις ξένες περιουσίες.
.....................................



Προστατέψτε την οικογένεια σας και την περιουσία σας
Για την ασφάλεια σας επιλέξτε επώνυμους συναγερμούς σε προσιτές τιμές


    Κάντε το σπίτι σας λιγότερο ελκυστικό στόχο.Πολλές διαρρήξεις 
συμβαίνουν μεταξύ 09.00 - 15.00 ,όπου οι γειτονιές δεν έχουν τόσο κόσμο.







Alarm Automation
Θέτοντας ως στόχο την αποτελεσματική αντιμετώπιση των άμεσων προκλήσεων στον τομέα των Συστημάτων Ασφαλείας,διαθέτουμε πρωτοποριακές λύσεις για την ασφάλεια σας.



ΝΟΙΩΣΤΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ALARM AUTOMATION
Η αξιοπιστία ενος συστήματος ασφαλείας κρίνεται αποτελεσματική και αξιόπιστη, απο την σωστή σχεδίαση και την σωστή επιλογή των συσκευών που απαρτίζουν τον συναγερμό. Ένα ακριβό σύστημα, που δεν είναι καλά σχεδιασμένο, είναι πιθανό την κρίσιμη στιγμή να αποκαλύψει τις εγγενείς αδυναμίες του, επιτρέποντας την παραβίαση του χώρου, που υποτίθεται ότι προστατεύει.
Παρακολουθώντας στενά τις καινούριες καινοτομίες σε ότι αφορά την ασφάλεια και τον αυτοματισμό των κτηριακών και βιομηχανικών εγκαταστάσεων, βρισκόμαστε σε θέση να σας παρέχουμε τις καλύτερες και συμφέρουσες υπηρεσίες στις καλύτερες δυνατές τιμές της αγοράς.

Στόχος μας είναι η μέγιστη ικανοποίηση των πελατών μας σε ότι αφορά την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας, καθώς και το τελικό αποτέλεσμα των εργασιών μας.



Professional Security Alarm System, Automation Gsm, Fire Alarm, Access System , Cctv, Video Doorphone By Alarm Automation.