Συναγερμοι GSM


                        Συναγερμός με ενσωματωμένο GSM

Ιδανικός και για Φωτοβολταικά Πάρκα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Το Perseas 264 είναι  κέντρο συναγερμού με GSM που χρησιμοποιείται για την ασφάλεια των χώρων και τον έλεγχο ή τη διαχείριση των ηλεκτρονικών συσκευών μέσω δικτύου GSM. Το πλεονέκτημα του συστήματος GSM είναι η δυνατότητα του χρήστη να γνωρίζει αμέσως τι συμβαίνει στο σπίτι, την αποθήκη, το εξοχικό ή  άλλες εγκαταστάσεις  ακόμη και όταν ο ίδιος ο χρήστης είναι πολύ μακριά - σε μια άλλη πόλη. Έχει επίσης απομακρυσμένο διακόπτη ελέγχου για να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε 4 ή περισσότερες διαφορετικές συσκευές μόνο με την αποστολή μηνυμάτων SMS. Υποστηρίζει  τη μετάδοση σημάτων σε Σταθμό Παρακολούθησης. Αναφορά σφάλματος:Το σύστημα αναφέρει αυτόματα εάν κάποιος από τους αισθητήρες ή τις σειρήνες αποσυνδεθεί από το σύστημα. Επιλογή ελέγχου μπαταρίας - ελέγχει την κατάσταση της μπαταρίας και αναφέρει όταν η μπαταρία πρέπει να αντικατασταθεί. Δυνατότητα ηχητικής κάλυψης απο απόσταση μέσω μικροφώνου για να ακούτε οτι συμβαίνει στην ασφαλισμένη περιοχή. Κατάσταση τάσης ισχύος 230V, ενημέρωση με SMS.Ειδοποιεί με μήνυμα SMS απο ποιά ζώνη εγινε παραβίαση και αναφέρει το συμβάν.Οπλίζει και αφοπλίζει τον συναγερμό με 1 αναπάντητη κλήση απο συγκεκριμμένο κινητό.Υπάρχει δυνατότητα επικοινωνίας με το λογισμικό του μέσω θύρας USB.Ειναι κατάλληλο για κατοικίες, εξοχικά, γραφεία, καταστήματα, εργοτάξια, αποθήκες, γκαράζ, αθλητικές εγκαταστάσεις, εργοστάσια, αιολικά - φωτοβολταικά πάρκα, σκάφη αναψυχής.    



 


ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ ΠΑΡΚΩΝ 
 Ο μεγάλος "πονοκέφαλος" σε ένα φωτοβολταϊκό πάρκο έχει να κάνει με τον τρόπο που θα το προστατέψει ο ιδιοκτήτης του από κλοπές εξοπλισμού και καταστροφές εγκαταστάσεων. Και σε αυτή την περίπτωση, όμως, υπάρχουν αρκετές λύσεις που μπορούν να διασφαλίσουν την επένδυσή σας, όπως η τοποθέτηση ενός συστήματος συναγερμού GSM, η εγκατάσταση κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης και υπέρυθρων δεσμών, αλλά και η χρήση οπτικής ίνας η οποία στέλνει σήμα σε περίπτωση που γίνει απόπειρα αποξήλωσης ενός ηλιακού πάνελ.

Σύστημα Ασφαλείας σε φωτοβολταϊκό πάρκο
Τα τελευταία χρόνια η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στη φύλαξη και ασφάλεια φωτοβολταΐκών πάρκων και μέχρι σήμερα έχει επιτύχει άριστες και αποτελεσματικότατες συνεργασίες σε όλη την Ελλάδα. Η εμπειρία μας και η τεχνογνωσία στο χώρο αυτό, σε συνδυασμό με την σειρά των τελειότερων και πλέον αξιόπιστων προϊόντων που διαθέτουμε, σας διασφαλίζει τη μέγιστη παρεχόμενη ασφάλεια του χώρου σας.   

Μέσω του δικτύου GSM, αλλά και της χρήσης ενός φωτοβολταϊκού πάνελ, ένα σύστημα συναγερμού μπορεί πρακτικά να τοποθετηθεί οπουδήποτε. Το πάνελ αναλαμβάνει την τροφοδότηση του συναγερμού και μέσω του δικτύου GSM  επιτυγχάνεται η επικοινωνία με τον ιδιοκτήτη του χώρου. Παράλληλα, με χρήση οπτικής ίνας μπορεί ακόμη και ένας πρόχειρος φράχτης να αποτελέσει απροσπέλαστο εμπόδιο για τον επίδοξο διαρρήκτη.

Η εταιρεία μας καλύπτει υψηλές και σύνθετες δικτυακές εφαρμογές κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης χρησιμοποιώντας τοπολογίες δικτύων και τεχνολογία TCP/IP. Τα προϊόντα της εταιρείας επιτρέπουν τον απομακρυσμένο έλεγχο και διαχείριση εγκαταστάσεων κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης από οποιοδήποτε σημείο, μέσω τηλεφωνικών γραμμών PSTN, ISDN, ADSL, δικτύων TCP/IP (LAN, WAN, Internet) ή ασύρματων δικτύων.  
Παράλληλα διαθέτουμε 24ωρο Κεντρικό Σταθμό Λήψης Σημάτων Συναγερμού και Εικόνας με πλήρως μηχανογραφημένο σύστημα και λειτουργίες ασφαλείας με Γεννήτρια , εξαερισμό , UPS και κλειστό κύκλωμα Τηλεόρασης.