Τοποθέτηση Συναγερμού Εγκατάσταση

Εγκαταστάσεις Συναγερμών, Πυρανίχνευσης, CCTV, Θυροτηλεοράσεις

Τοποθετήσεις Συναγερμών, Κλειστών κυκλωμάτων, Πυρανίχνευσης, Συστήματα Ελέγχου και Πρόσβασης, Θυροτηλεοράσεις, Εξυπνο Σπίτι και Αυτοματισμούς Τηλεματικής  Gsm / Gprs.

Συναγερμοί για το Σπίτι το Γραφείο την Επιχείρηση και την Βιομηχανία.

Η Alarm Automation αναλαμβάνει να εγκαταστήσει το σύστημα συναγερμού που χρειάζεστε. Τοποθετούμε αυθημερόν το σύστημα ασφάλειας, στην οικία  η τον επαγγελματικό σας χώρο, χωρίς προβλήματα. Αφού μελετήσουμε τον χώρο και τις ανάγκες σας και από μια  μεγάλη γκάμα συστημάτων συναγερμού, σας  προτείνουμε  την πιο αξιόπιστη και οικονομική λύση.
Οικία με προεγκατεστημένη καλωδίωση
Οι περισσότερες κατοικίες διαθέτουν προεγκατεστημένη καλωδίωση και για συναγερμούς. Στην περίπτωση αυτή η τοποθέτηση μπορεί να διαρκέσει μόλις μία μέρα, και θα σάς εκπαιδεύσουμε για να μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις δυνατότητες του συναγερμού σας.
Οικία χωρίς προεγκατεστημένη καλωδίωση
Για κατοικίες χωρίς υπάρχουσα καλωδίωση, η εγκατάσταση εξαρτάται από τα τετραγωνικά μέτρα του χώρου που θα καλύψει ο συναγερμός. Όταν ο χώρος σας είναι μικρός (εως 70-80τμ.), τότε μπορούν να περαστούν καλωδιώσεις για να τοποθετηθεί ενσύρματο σύστημα ασφαλείας.Στην περίπτωση μεγαλύτερων χώρων, χρησιμοποιούνται μερικώς ή εξ'ολοκλήρου ασύρματα συστήματα χωρίς μερεμέτια στο χώρο σας. 
Προτείνουμε λύσεις ηλεκτρονικής ασφάλειας πραγματοποιώντας την μελέτη και αναλαμβάνουμε εξ ολοκλήρου την ευθύνη της εκτέλεσης του έργου υπεύθυνα.
Η Εγκατάσταση και προγραμματισμός πλήρους συναγερμού σε έτοιμη καλωδίωση εως 20 Κμ, ειναι 150 ευρώ πλέον ΦΠΑ. Για μεγαλύτερες αποστάσεις ισχύει το μεταφορικό κόστος του τεχνικού και γίνεται κατόπιν συννενόησης με τον πελάτη.

 

               After Sales Service - Υποστήριξη Πελατών...

Η υποστήριξη που προσφέρουμε στους πελάτες μας είναι...:
  • Επίσκεψη στο χώρο, κατόπιν ραντεβού, για μελέτη του συστήματος συναγερμού και κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης.
  • Επίσκεψη στο χώρο, που διαθέτει σύστημα συναγερμού ή κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης για επισκευή, συντήρηση ή και αντικατάσταση μιας ή περισσότερων επί μέρους μονάδων, που αποτελούν ένα σύστημα συναγερμού ή κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης.
  • Τηλεφωνική υποστήριξη επίλυσης προβλημάτων σε 24ωρη βάση, για οδηγίες χρήστη στα συστήματα συναγερμού που έχουμε τοποθετήσει.Τηλ.επικοινωνίας 6942 719 360.
  • Τηλεφωνική υπηρεσία hotline service για επίλυση τυχόν προβλημάτων όπως: προγραμματισμοί για χρόνους, αλλαγή κωδικού χρήστη & τηλέφωνα κλήσης.

 


Τηλεματικές εφαρμογές & υπηρεσίες
Σας προσφέρουμε ένα συνολικό πρόγραμμα  τηλεματικών εφαρμογών και υπηρεσιών, από το σχέδιο γνωμοδότησης μέχρι την εγκατάσταση. Αυτό επιτρέπει στην εταιρεία μας να διατηρεί τον έλεγχο και την ευελιξία σε κάθε εφαρμογή, προσφέροντας στον πελάτη την αναμενόμενη υποστήριξη. Διαθέτουμε απολύτως αξιόπιστα προϊόντα, άριστη τεχνολογία μηχανημάτων και λογισμικού και έχουμε τη δυνατότητα να ικανοποιήσουμε ακόμα και τις πιο εξειδικευμένες ανάγκες των συνεργατών μας.Εξυπηρετούμε πανελλαδικά κατόπιν συμφωνίας.
Τεχνική Υποστήριξη και εγκατάσταση απο αδειούχο Ραδιοηλεκτρολόγο.
           

 Κάντε το σπίτι σας λιγότερο ελκυστικό στόχο. Πολλές διαρρήξεις συμβαίνουν 
τις πρωινές ωρες μεταξύ 09.00 - 15.00 ,όπου οι γειτονιές δεν έχουν τόσο κόσμο.






       Professional Security Alarm System, Automation Gsm, Fire Alarm, 
       Access System , Cctv, Video Doorphone By Alarm Automation.